Škoda Roskilde

Book i god tid, hvis vi skal tjekke bilen inden sommerferien

Der er erfaringsmæssigt travlt på vores værksted i ugerne op til sommerferien. Så book tid i god til, hvis vores specialister skal gøre bilen klar til turene ud i sommerlandet.

Når din Škoda skal gøres klar til sommerferien, kan du være sikker på, at den er i gode hænder hos vores teknikere. De tjekker bilen grundigt ogudfører de nødvendige reparationer nøjagtigt efter fabrikkens forskrifter - hverken mere eller mindre.

En moderne Škoda er udstyret med masser af teknik, elektronik og avancerede assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores teknikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din Škoda. 

Et servicehæfte med autoriserede stempler fortæller den næste køber, at du har passet godt på din Škoda. Noget der i de fleste tilfælde vil betyde, at du får mest muligt for bilen, når den en gang skal sælges.

Book tid på værkstedet

Opdatering og Vejhjælp

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til Škodas hovedkvarter. På den måde får du helt automatisk glæde af den nyeste udvikling af Škodas produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Skulle du imod forventning få problemer undervejs, er hjælpen lige ved hånden. Når du får serviceret din bil hos os følger der nemlig gratis Škoda Vejhjælp med i købet, hvis din bil er fra 1997 eller derefter.

Læs mere om Škoda Vejhjælp

e1d1c902-8ea8-4140-af1b-b0a8c27ce27c_638206177560212518.jpg

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din Škoda, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister.

Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade. Selv et stenslag er det værd at besøge os for. Hvis der fx er indbygget antenne, assistentsystemer, eller andet indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Læs mere om vores værksted

Book tid på værkstedet