Škoda Roskilde

Betingelser for online booking

Her findes betingelser for online booking af tid på værksted også kaldet eBooking.

Betingelser

1. Anvendelse

Disse betingelser ("Betingelserne") gælder for forbrugeres online booking af værkstedsbesøg og reservation af varer på www.skoda-roskilde.dk

Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem www.skoda-roskilde.dk og dig, medmindre andet følger nedenfor.

Du opfordres til at læse Betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som Betingelserne beskriver. Ved online booking af værkstedsbesøg og reservation af varer på hjemmesiden accepterer du at være bundet af Betingelserne.

Du modtager en kopi af Betingelserne sammen med en bekræftelse af din online booking pr. e-mail.

Der kan på hjemmesiden forekomme typografiske fejl og upræcise formuleringer. www.skoda-roskilde.dk forbeholder sig retten til at rette fejl, upræcisheder og mangler, samt ændre eller opdatere indholdet på hjemmesiden, uden at gøre opmærksom på dette på forhånd.

2. Om www.skoda-roskilde.dk

www.skoda-roskilde.dk er en online booking portal, der ejes og drives af Roskilde Bilcenter A/S, e-mail: depe@skoda-roskilde.dk .

3. Online booking og reservation af varer

Når du booker tid online til dit næste værkstedsbesøg, kan du vælge mellem forskellige ydelser, som du ønsker, at din forhandler skal udføre, når din bil er på værksted. Herudover kan du reservere varer, som du ønsker at købe i forbindelse med dit værkstedsbesøg, fx udstyrspakker eller lignende.

Når du har gennemført din online booking på www.skoda-roskilde.dk, modtager du en bekræftelse på online bookingen pr. email.

Når du afleverer din bil hos din forhandler på det aftalte tidspunkt, får du et tilbud på udførelse af de ydelser, som du har valgt og på køb af de varer, som du har reserveret.

Du har mulighed for at gennemgå tilbuddet sammen med din forhandler, ligesom du har mulighed for at se de varer, som du har reserveret, inden du accepterer tilbuddet.

Når du har accepteret tilbuddet nede hos din forhandler, er der indgået en bindende aftale mellem dig og din forhandler om udførelse af de valgte ydelser og køb af de reserverede varer.

Betalingsmåde og betalingsbetingelser aftales med din forhandler, når du afleverer din bil.

4. Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven har www.skoda-roskilde.dk pligt til at oplyse dig om hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til.

www.skoda-roskilde.dk behandler oplysninger om dig med det formål at opfylde den indgåede aftale om gennemførelse af værkstedsbesøg og køb af de valgte ydelser og de reserverede varer. Behandlingen består af kundeadministration.

Første gang, du bestiller tid til dit værkstedsbesøg på www.skoda-roskilde.dk, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres om dig er: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og din din bils registreringsnummer.

Den dataansvarlige er Roskilde Bilcenter A/S.

Hvis www.skoda-roskilde.dk bliver opmærksom på, at oplysninger om dig er forkerte eller vildledende, er www.skoda-roskilde.dk berettiget og forpligtet til at rette eller slette oplysningerne således, at behandlingen sker på et korrekt grundlag.

Det er frivilligt, om du vil give www.skoda-roskilde.dk de ønskede oplysninger, men www.skoda-roskilde.dk er i så fald berettiget til at afvise betjening af dig.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har også ret til at kræve indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan rette henvendelse til www.skoda-roskilde.dk herom.

Du kan klage over www.skoda-roskilde.dk behandling af oplysninger om dig til http://www.skoda.dk/Kundeservice/formular/kundeservice/ og til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

5. Markedsføring

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev og elektronisk markedsføring fra Škoda, kan du anmode herom i forbindelse med, at du bestiller tid på dit værksted online.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via link i de fremsendte mails eller ved at kontakte http://www.skoda.dk/Kundeservice/formular/kundeservice/

6. Klageadgang

Du har mulighed for at få behandlet en klage (ved skriftlig henvendelse) på kundekontaktformularen på http://www.skoda.dk/Kundeservice/formular/kundeservice/.

Du har også mulighed for at indbringe klagen til Ankenævn for biler, som har følgende adresse:

Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, eller på www.bilklage.dk.

7. Gældende lov

Dansk ret finder anvendelse.