Škoda Roskilde

Når skaden er sket, skal du vælge rigtigt!

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes.  

Specialviden og specialværktøj

Ved at vælge et autoriseret Škoda værksted, bliver din bil kun behandlet af folk, der er uddannet specifikt i Škoda. Derved sikrer du dig, at din bil er i de bedst mulige hænder under hele forløbet. Škoda Roskildes skadecenter er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores specialister har udstyr og værktøj til rådighed, som er specielt designet til at få din Škoda på højkant igen, hvis uheldet er ude.

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Škoda Roskilde er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lånebil

Ved reparation af skader stiller Škoda Roskilde en gratis lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Og vi hjælper dig gerne med udfyldelse af skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

273abb9b-13ff-40e5-a212-50933ea734bd_636122988782055861.jpg

Vejhjælp

Du er dækket af Škoda meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Læs mere om Škoda Vejhjælp

Kontakt en af medarbejderne på vores pladeværksted på telefon 46 75 78 71, hvis du har brug for mere information.